Keseru este APARAT de colegi: "Are nevoie de timp pentru a se acomoda" Cum i-a convins pe stelisti de valoarea sa: "E mai mult francez decat roman"

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 14:45

	Keseru este APARAT de colegi: "Are nevoie de timp pentru a se acomoda" Cum i-a convins pe stelisti de valoarea sa: "E mai mult francez decat roman"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Daniel Georgievski a revenit dupa o operatie si spune ca se simte perfect si munceste din greu la antrenamentele dure pe care le tine Thomas Neuberg.

“Ma simt foarte bine. A fost primul meu meci si m-am simtit bine. O sa am nevoie de putin timp pentru a-mi reintra in rimt. Nu cred ca sunt importante viitoriile in amicale. Suntem in perioada de pregatire si trebuie sa ne revenim in forma si sa ne refacem moralul. Alergam foarte mult si facem foarte multe exercitii in aceasta perioada. Mai avem 3 saptamani pana la startul sezonului si am muncit foarte mult cu Thomas Neubert. In urmatoarele saptamani o sa fim din ce in ce mai buni”, a spus Georgievski.

Georgievski este convins de valoarea lui Keseru, insa spune ca acesta va avea nevoie de timp pentru a se acomoda.
"Keseru este un baiat de treaba si un fotbalist foarte bun. Totusi, a jucat in Franta foarte mult, asa ca e mai mult francez decat e roman. Keseru are nevoie de ceva timp pentru a se adapta la stilul de fotbal din Romania. Are un stil foarte bun care va fi de folos echipei", a mai spus Georgievski.

Steaua a pierdut cu 0-1 in fata celor de la Lucerna. La Marbella, Steaua a mai jucat cu Werder Bremen, scor 0-0 si cu Nurnberg, scor 1-5.

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies