Jucatorul surpriza care l-a incantat pe Dica in ultimele meciuri. "S-a vazut ca e fotbalist de valoare"
Miercuri 20 Septembrie 2017, 13:45

Jucatorul surpriza care l-a incantat pe Dica in ultimele meciuri. "S-a vazut ca e fotbalist de valoare"

Gala de MMA din Germania, "KOlosii Europei", sambata la 23:00 pe ProX.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

CFR are o echipa valoroasa, cred ca sunt favoriti pentru ca joaca acasa, dar noi vom merge acolo la victorie. Au jucatori precum Culio sau Deac, care pot face diferenta. Au si fotbalisti de nationala, ca Hoban.

Probabil va conta absenta lui Dan Petrescu, pentru ca stiti ca el e foarte activ pe margine. Dar asta vom vedea la finalul meciului. Eu nu vorbesc despre arbitraj, eu imi vad de treaba mea. De aia a venit MM la conferinta, el vorbeste despre asa ceva. Eu pregatesc meciul.

In jocurile in care a evoluat, s-a vazut ca Planic este un fotbalist de valoare. El va creste de la meci la meci si sunt sigur ca va deveni un jucator important al echipei noastre.

Ne gandim sa batem, sa ne apropiem la un punct de CFR.", a spus Dica in conferinta de presa.



2 comentarii
  • 20 2017
    Fabian Si sunt multe ? Asta inseamna 3 sau 4 puncte in play of !...
  • 20 2017
    Vasile Va ginditi sa bateti CFR-ul si sa ajungeti la un punct de ei , dar v-ati gindit ca in caz de infringere va departati la 7 puncte ?...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT