Jucătorul dorit de Rapid și FCSB e aproape de transfer: ”Este o echipă din MLS”

marius stefanescu FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:11
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 19:11

Rapid și FCSB ar putea pierde unul dintre cei mai interesanți jucători din Superliga României.

Rapid și FCSB au fost interesate în ultima perioadă de transferul lui Marius Ștefănescu (25 de ani) de la Sepsi OSK, dar Laszlo Dioszegi nu a vrut să renunțe la fotbalistul său în perioada de mercato din iarnă.

Între timp, o echipă din Major League Soccer (MLS) pare să le fi luat fața granzilor din București, spune Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene.

Omul de afaceri s-a limitat să spună că soarta lui Marius Ștefănescu va fi decisă după data de 10 iunie, când jucătorii de la Sepsi OSK se vor întoarce din vacanță.

Laszlo Dioszegi: ”Este o echipă din MLS”

„Noi discutăm cu el. Nu e nimic concret. Nu vreau să spun lucruri care nu sunt la locul lor.Din America vrea cineva să trimită o ofertă pentru Ștefănescu, este vorba despre o echipă din MLS, ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla. 

Atacantul a plecat în concediu acum, am discutat cu el înainte să plece. Momentan e în vacanță, noi nu mai avem antrenamente în acest moment, reunirea lotului are loc pe 10 iunie.

Toată echipa a plecat în vacanță, toți au liber până pe 10. Vom vedea ce se va întâmpla cu Ștefănescu”, a spus Dioszegi, la Digi Sport.

De când se află la Sepsi OSK, winger-ul a bifat 191 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 37 de ori și să paseze decisiv în 26 de situații diferite.

În prezent, site-urile de specialitate l-au evaluat pe internaționalul român la 1,6 milioane de euro. Ștefănescu mai are un contract valabil până în 2026 cu cei de la Sepsi OSK.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!