FCSB Mihai Stoica Valentin Cretu Superliga

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mihai Stoica: "Cel mai bun! Sper să primească prelungirea contractului"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a tras câteva concluzii după remiza cu FC Hermanntadt, de la Sibiu, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 17:27
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 17:28

Oficialul vicecampioanei a avut doi remarcați la FCSB - Valentin Crețu și Mihai Lixandru. Crețu a fost integralist și a oferit un assist la a doua reușită a lui Compagno, iar Lixandru a intrat la pauză în locul lui Djokovic.

Mihai Stoica, impresionat de Vali Crețu

Mihai Stoica spune că Valentin Crețu a fost cel mai bun jucător de pe teren la Sibiu și speră că fundașul drepta va primi încă o prelungire a contractului.

  • În augut, Gigi Becali anunța că va renunța la Valentin Crețu. În cele din urmă, fundașul dreapta și-a prelungit înțelegerea până în iarnă.

"Noi am avut doi jucători care au fost mult peste așteptările unora. Crețu, care după meciul cu Craiova, în care a jucat senzațional, a fost cel mai bun de pe teren.

Finalul meciului l-a prins sprintând cu crampe. Numai Crețu poate să facă așa ceva. Părea că anii au trecut peste el, dar uite că mentalul depășește orice. Crețu a demontratat că a meritat să i se prelungească contractul. Eu sper să i se prelungească și prelungirea. A scos o minge de pe linia porții și a dat două centrări...  

Celălalt jucător cu prestație remaracabilă a fost Lixandru. El e și optar, și șesar, și fundaș central. A făcut-o foarte, foarte bine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon, Valentin Crețu a fost folosit în șase meciuri de FCSB. Gigi Becali anunța încă din august că va renunța la fundașul dreapta, însă în cele din urmă a acceptat să îl păstreze până în iarnă la echipă.

Vali Crețu, situație ciudată la FCSB

"Am început bine a doua repriză, am pierdut niște puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Păcat că am pierdut punctele. 

Când muncești, ești serios, Dumnezeu te răsplătește. Eu sunt serios, când se apelează la mine voi da sută la sută", a declarat fundașul dreapta, cu referire la faptul că mai are contract până pe 31 decembrie cu FCSB, iar în urmă cu câteva luni era aproape dat afară de conducătorii vicecampioanei. 

Crețu și-a respectat meseria de fotbalist și clubul, iar antrenorii au realizat că nu se poate renunța la fundașul dreapta, deși patronul și managerul general susțineau că Alexandru Pantea e viitorul om de bază pe postul de fundaș dreapta/ 

"Ne-am închis mai bine, am pasat mult mai bine, băieții s-au dăruit, am luat un egal, ce să facem!?", a continuat jucătorul de la FCSB. 

Crețu a fost întrebat și despre situația complicată în care se află și cum se mobilizează pentru a da sută la sută în condițiile în care contractul îi expiră peste trei luni.

"Eu sunt aici, am contract până în iarnă, îmi respect contractul, încerc să fiu cât mai serios și concentrat aici. Familia mea și Dumnezeu îmi dau puterea asta. Trebuie să fii puternic mental, trebuie să reziști!", a mai menționat Vali Crețu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!