Jucatorii Stelei, LIBERI de contract dupa ce clubul s-a PIERDUT in scandalul cu Armata? Raspunsul OFICIAL

Steaua isi schimba identitatea in 2015. Clubul se va numi FCSB, iar echipa va avea sigla modificata pe echipamentul de joc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 10:21
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 10:32

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a comentat ieri situatia incredibila din Ghencea. Sandu a vorbit chiar despre posibilitatea ca actualii jucatori sa devina liberi de contract in anumite conditii extreme, iar fanii campioanei au intrat in panica.

Presedintele Argaseala ii linisteste pe suporteri. Oficialul sustine ca stelistii nu au nicio problema legata de acordurile prezente cu jucatorii.

"Am vazut inregistrarea declaratiei date de Mircea Sandu. A spus ca nu stie cum sunt facute contractele, dar ca jucatorii ar putea deveni liber in anumite conditii extremei. Nu exista acest subiect, nu avem aceasta problema. Societatea comerciala care i-a angajat pe jucatorii astia exista din 2003 si se cheama Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Echipa asta e una singura, continuatoarea celei infiintate in 1947. Noi ne vom numi in continuare asa, societatea comerciala e inregistrata la Registrul Comertului, continua activitatea unei asociatii care a existat si inainte", a spus Argaseala la Sport.ro.

Modifică setările cookies