Jucatorii Petrolului au primit o parte din bani! Contra: "Asteptam interventia primarului" Strategia pentru dubla cu Swansea:

Autor: Sport.ro
Luni 19 August 2013, 16:44

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Jucatorii Petrolului si-au primit o parte din bani, insa Cosmin Contra spune ca asteapta interventia Primarului care poate rezolva problemele salariale care mai sunt. Jucatorii mai au de primit o parte din prima pentru obiectiv si calificarea in cupele europene. Pana atunci se vor concentra pentru meciul cu Swansea.

Jucatorii au fost nemultumiti dar acum trebuie sa am incredere in domnul primar ca restantele vor fi primite. Asta e singura posibilitate ca dupa aceasta intalnire domnul primar sa vina cu restantele si totul sa fie platit la zi. Prima pentru Cupa a fost platita. Prima transa a fost platita. Prima de obiectiv mai ramane si calificarea in cupele europene. Nu am fost sa vad meciul lui Swansea. Am vazut la televizor meciul de aseara cu Manchester. Lui Laudrup ii place sa atace mai mult decat sa se apere. Avem sansa sa inscriem in Anglia. Sper ca ratarile pe care le avem in timpul meciurilor sa nu se intample si in Europa League”, a spus Cosmin Contra la Sport.ro

“Am avut o discutie serioasa cu Hamza. I-am spus ca se s-a intamplat in viata lui privata ramane in viat a lui privata. El trebuie sa joace fotbal. Nu a fost usor sa treaca peste acest incident, insa si-a facut treaba si a demonstrat ca poate sa treaca peste acest incident. Vreau sa il vad cand marcheaza cat mai multe goluri. Am pierdut 6 puncte pe teren propriu dar ca joc si ca dinamica sunt multumit. Daca ne calificam in Europa League avem nevoie de 2-3 achizitii pentru a completa lotul”, a mai spus antrenorul Petrolului la Ora Exacta in Sport, pe Sport.ro.

Guvernul anunță că își asumă răspunderea pentru trei proiecte de lege
BRAT