Anunt de ULTIMA ora dupa Comitetul Executiv! Ce se intampla cu extracomunitarii care joaca deja in Liga I

Anunt de ULTIMA ora dupa Comitetul Executiv! Ce se intampla cu extracomunitarii care joaca deja in Liga I

Extracomunitarii aflati deja in Liga I scapa de regula care interzice jucatorii din afara UE la transferurile in Romania.

Pot sa si revina in campionat dupa despartirea de cluburile la care joaca acum numai daca au avut cel putin 3 ani de Liga I in prelabil!

"Jucatorii extracomunitari legitimati la cluburi din Romania la data de 19.03.2015 urmeaza a putea activa in continuare la echipele de club din Romania, iar in situatia in care se legitimeaza la cluburi din strainatate acestia pot reveni ulterior la cluburi din Romania doar daca anterior au fost legitimati cel putin 3 ani la cluburi din Romania", scrie site-ul oficial al FRF.

Se schimba si Regulamentul de Transfer, afectand numarul partilor implicate in negocierile pentru trecerea unui jucator de la un club la altul.

"A fost modificat Regulamentul pentru Transferul Jucatorilor de Fotbal, in sensul ca un club daca transfera un jucator isi poate trece in acordul de transfer un procent sau o suma, dar nu poate sa ia parte la o negociere ulterioara. Iar aceste negocieri se pot face doar intre cluburi, nu ca si pana acum cand exista o a treia sau a patra parte care nu avea nicio tangenta cu clubul, dar care veneau cu anumite documente si revendicau anumite drepturi", a explicat Gheorghe Chivorchian in conferinta de presa de dupa Comitetul Executiv al FRF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies