Europa League Superliga

Jos palaria in fata Romaniei! Finala Europa League ne-a adus primul TROFEU! Anuntul facut AZI de UEFA!

Ultima final Europa League, jucata pe National Arena si transmisa in direct la ProTV a iesit perfect. Desingul de brand pentru acest eveniment a fost premiat astazi la Dallas.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:21
Data actualizarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:21

Designul de brand pentru finala Europa League de la Bucuresti, partida ce a avut loc in data de 9 mai, pe national arena, a primit premiul de platina la International MarCom Awards, la Dallas (SUA), informeaza uefa.com.

Potrivit sursei citate, designul respectiv, realizat de agentia Designwerk cu sediul la Londra, a obtinut cel mai important premiu al categoriei Design de Brand pentru un Eveniment.

Premiile MarCom sunt conferite de Asociatia Profesionistilor din Marketing si Comunicare, organizatie internationala formata din mii de profesionisti din marketing, comunicare, publicitate, relatii publice si productie media.

Conform uefa.com, Designwerk a ajutat, in ceea ce priveste finala de la Bucuresti, la implementarea unei schimbari de strategie in legatura cu modul in care este privit si perceput evenimentul la nivel global. Conceptul s-a bazat mai mult pe brandul UEFA Europa League in sine, decat pe "un sentiment local", avand ca scop crearea unei constante de la an la an si o mai mare constientizare, in urma carora vor beneficia UEFA, partenerii sai comerciali, partenerii media si iubitorii de fotbal din intreaga lume.

Conceptul castigator la Dallas s-a numit "The Journey to Victory" (Calatoria spre victorie) si a imbinat sarbatoarea si energia finalei cu ceea ce este mai bun in Bucuresti. Elementul grafic distinctiv a fost folosit ca element vizual, intre altele, pe biletele pentru meci, pe acreditari, invitatii, pe panouri aflate in mai multe locuri la stadion, in vestiare, pe mapele de presa.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!