Superliga

Dorinel Munteanu a tinut primul antrenament la Dinamo! 30 de ULTRASI dinamovisti au venit sa asiste la sedinta de pregatire!

Sambata 21:30 LIVE pe www.sport.ro - Debutul lui Dorinel Munteanu pe banca lui Dinamo: Viitorul - Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:20
Data actualizarii: Joi 15 Noiembrie 2012, 17:21

Aproximativ treizeci de suporteri dinamovisti asista la prima sedinta de pregatire condusa de tehnicianul Dorinel Munteanu

Inceput la ora 15.30, antrenamentul se desfasoara pe terenul central din Complexul Sportiv Dinamo, Dorinel Munteanu fiind ajutat de cei doi secunzi, Yuksel Yesilova si Catalin Ciorman.

Chiar daca nu scandeaza si nici nu au afisat vreun banner, suporterii, prezenti in peluza dinspre soseaua stefan cel Mare, sunt supravegheati de un echipaj al Jandarmeriei.

Luni, in momentul in care conducerea FC Dinamo a luat in discutie schimbarea antrenorului Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, fanii au protestat la sediul Computerland, companie care apartine actionarului Nicolae Badea, fata de intentia clubului de a-l numi pe fostul tehnician al echipei Steaua. Cei 50 de fani prezenti au scandat lozinci impotriva lui Dorinel Munteanu si au aruncat cu o petarda, motiv pentru care politia a fost nevoita sa ii scoata din curtea sediului Computerland.

Dorinel Munteanu a semnat cu FC Dinamo un contract valabil doi ani si jumatate, cu optiune de prelungire pe inca unul. El va debuta pe banca formatiei "alb-rosii", sâmbata, de la ora 21.30, in meciul cu formatia Viitorul, care va avea loc la Constanta, in etapa XVI-a Ligii I.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, joi, in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat oficial in functia de antrenor principal al echipei Dinamo, ca preluarea formatiei alb-roşii reprezinta o noua provocare pentru el in fotbalul românesc.

"Pentru mine ziua de azi este foarte importanta pentru ca ma intorc Dupa 20 de ani la echipa care mi-a deschis drumul spre fotbalul din Vest, echipa care mi-a deschis drumul spre echipa nationala. Sunt foarte bucuros ca am luat aceasta decizie, Dinamo e o noua provocare pentru mine in fotbalul românesc. impreuna cu jucatorii, conducerea adiministrativa şi suporterii voi readuce Dinamo acolo unde a fost cu putin timp in urma", a spus antrenorul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!