"Jocul nu ne merge deloc, trebuie sa fim realisti!" Steaua anunta schimbari mari in iarna: "Salariile vor fi reduse!"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2015, 11:29
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2015, 12:32

Steaua a smuls un punct pe final de meci, aseara, cu Pandurii, la capatul unei partide in care jucatorii i-au dezamagit inca o data pe oficiali.
Cupa Romaniei se vede la Sport.ro: Pandurii - Dinamo, miercuri, ora 20:30 / Baia Mare - Steaua, joi, 20:30

Un singur lucru l-a incantat pe Duckadam in meciul de pe National Arena: golul marcat de Pandurii. Presedintele de imagine al Stelei spune ca echipa are nevoie de schimbari majore in iarna.

"Fantastic golul marcat de Pandurii, ca la antrenament, o reusita completa de la A la Z. Pandurii a facut o partida excelenta, dar asta si datorita jucatorilor nostri, care i-au lasat."

"Marcajul a fost foarte larg, iar acest lucru le-a permis sa paseze foarte mult."

"Jocul nu functioneaza, trebuie sa fim realisti si sa acceptam acest lucru. Jucam prea mult la intamplare.", a spus oficialul Stelei.

Duckadam a vorbit si despre schimbarile anuntate de Gigi Becali pentru pauza competitionala din iarna.

"Trecem printr-o situatie mai putin favorabila, trebuie sa incercam sa facem cat mai multe puncte pana in iarna, iar atunci vom vedea strategia pe care o vor hotari patronul si staff-ul tehnic."

"Trebuie sa facem anumite schimbari, cred ca trebuie sa revenim la un anumit plafon salarial. Vedem ce probleme sunt la alte echipe si cred ca la nivelul la care suntem noi la ora actuala, si la jocul nostru, salariile sunt mult prea mari.", a mai spus Duckadam la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!