Liga 1

JAF de cateva milioane de euro? Dezvaluirea care poate incepe NEBUNIA pentru un club din Liga I! Banii au disparut:

Otelul risca sa joace in Liga II la anul, dupa ce banii incasati din sezonul in care a jucat in Champions League s-au evaporat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:21
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:33

Administratorul judiciar al celor de la Otelul a spus care e soarta celor 18 milioane de euro care erau in conturile clubului in perioada 2011-2012.

Otelul Galati a luat titlul in Romania, in sezonul 2010-2011, iar apoi a participat in grupele Ligii Campionilor.

In schimb, odata cu preluarea echipei de catre Dan Adamescu, Otelul si-a iceput declinul, a intrat in insolventa, iar acum ocupa ultimul loc in Liga I, fiind aproape de retrogradare si desfiintare.

"In perioada 2011-2012, au intrat aproximativ 18 milioane de euro in club, iar la data la care grupul de firme TNG Real Estate a devenit actionarul clubului, in conturi se gaseau 5,5 milioane de euro. Restul banilor nu existau in club. Nu stiu ce s-a intamplat cu banii, trebuie intrebati cei care au fost inainte.

Au fost niste tranzactii catre un impresar, domnul Codoban, care a primit cateva milioane de euro pentru jucatori pe care i-a adus. Sunt mai multe aspecte", a spus Vlad Rapisca, administrator judiciar la Otelul, intr-o interventie la DigiSport.

Modifică setările cookies