Ivan are timp pana la miezul noptii sa se transfere in strainatate: "Deocamdata e liniste, dar nu se stie niciodata"

Ivan are timp pana la miezul noptii sa se transfere in strainatate: "Deocamdata e liniste, dar nu se stie niciodata"

Andrei Ivan are oferte de la mai multe echipe.

Dorit de Steaua, Andrei Ivan refuza sa mearga in Ghencea. Acesta a declarat ca vrea sa ramana la CSU Craiova daca nu va prinde un transfer in strainatate. Ivan are pana la miezul noptii sa semneze cu o echipa din afara Ligii I, perioada de transferuri in Vest terminandu-se in aceasta noapte.

"El si-ar fi dorit mai mult un transfer in strainatate. Nimeni de la Craiova nu a vorbit cu Andrei Ivan despre acest subiect. Noi nu i-am spus sa se duca la Steaua, era important ce isi dorea el. La 12 noaptea se incheie perioada de transferuri in Vest, acum e liniste, sper sa nu ajungem sa transferam la mijlocul noptii. Au fost oferte de la Espanyol, Villarreal, Dinamo Kiev, au fost mai multe oferte. Sunt sanse foarte mici spre deloc sa ajunga la Steaua", a declarat directorul sportiv al lui CSU, Felix Grigore.

Acesta din urma a declarat ca e convins ca Ivan va creste in continuare si daca va alege sa ramana la CSU: "Sunt convins ca Ivan va juca la Euro, nu doar ca va fi in lot, ci va juca la Euro. Ivan e peste tot ce a fost la echipa nationala in acest prim amical. Daca va continua sa joace la fel, va costa mai mult de 2 milioane de euro. Ivan va juca in fata lui Torje si Popa pe banda dreapta", a declarat Felix Grigore la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies