Liga 1

"Iti multumim, Denis Alibec!" Surpriza: atacantul stelist s-a implicat in salvarea unei echipe de traditie a fotbalului romanesc

Denis Alibec nu a uitat de prima sa dragoste, Farul Constanta! Atacantul a donat un tricou de joc pentru a ajuta la strangerea de fonduri in vederea achizitionarii palmaresului de noua echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 15:44
Data actualizarii: Duminica 17 Decembrie 2017, 15:51

FC Farul Constanta a intrat in faliment in septembrie 2016, iar o noua echipa a luat nastere sub numele de SSC Farul. Actuala formatie evolueaza acum in liga a treia, sub comanda lui Petre Grigoras.

Pe data de 19 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea palmaresului Farului va fi organizata, motiv pentru care asociatia Suporter Spirit Club Farul Constanta a demarat o strangere de fonduri. Obiectivul a fost strangerea a 3150 euro, pretul de pornire al licitatiei.

In acest sens, fanii constanteni au apelat la donatii, intre cei care s-au implicat fiind si Denis Alibec.

Alibec a donat un tricou de joc, acesta fiind scos la o alta licitatie.

In acest moment, SSC Farul se afla pe locul 2 in Seria a 2-a din cel de-al treilea esalon. Lider este Progresul Spartac.

"Multumim, Denis ALIBEC!

De fapt, formula corecta este "iti multumim, din nou, Denis Alibec". Iti multumim pentru ca nu ai uitat niciodata de unde ai plecat. Iti multumim pentru ca, desi ai fost obisnuit sa evoluezi la cluburi de prestigiu din tara si din strainatate, te incapatanezi sa fii FARIST! Iti multumim pentru ca ai raspuns mereu pozitiv la initiativele noastre si pentru ca ai fost unul dintre primii membri cotizanti ai proiectului Suporter Spirit Club Farul Constanta!

Astazi, Denis ne-a demonstrat inca o data atasamentul sau pentru Farul, donand unul dintre tricourile sale oficiale de joc, cu autograf, spre a fi scos la licitatie in vederea strangerii sumei necesare pentru redobandirea insemnelor identitare ale echipei fanion a Constantei. Ii suntem recunoscatori! Asa cum le suntem recunoscatori tuturor fostilor fotbalisti ai Farului care ne sunt alaturi in aceasta lupta!

Intr-un fotbal mercantil, in care jucatorii au ajuns un fel de sclavi ai potentatilor zilei, asemenea dovezi de devotament par practic neverosimile. Probabil ca nu vom mai vedea prea curand pe plaiurile mioritice legende cum sunt Paolo Maldini sau Francesco Totti, care au jucat intreaga cariera doar la un singur club. Dar tocmai asemenea gesturi, in esenta simple, naturale, ne intaresc convingerea ca drumul pe care l-am ales este cel demn de urmat.

Impreuna ducem mai departe spiritul farist", se arata in comunicatul SSC Farul.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies