Liga 1

Istvan Kovacs n-a mai suportat: Ce a scris in raportul de joc la Chiajna - Dinamo! Momentul in care i-a anuntat ca opreste meciul

Putin fotbal, mult scandal la Chiajna - Dinamo. Istvan Kovacs a fost in centrul atentiei intr-un meci care o poate costa pe Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 August 2014, 10:21
Data actualizarii: Sambata 23 August 2014, 10:30

Din cauza ca fanii dinamovisti au strigat din tribuna scandari xenofobe, Kovacs a incheiat meciul mai devreme cu doua minute si a fost primul care a iesit de pe teren, extrem de nervos. Este a doua partida in care centralul e injurat si asta ar fi unul dintre motivele pentru modul in care s-a comportat.

O ora si jumatate a stat Istvan Kovacs dupa meci alaturi de observatori si delegatii celor doua echipe pentru a scrie raportul de joc. Meciul nu a fost intrerupt, ci incheiat, a scris centralul in raport. "A expirat timpul de joc, arbitrul a fluierat expirarea timpului de joc. Alte detalii nu pot da, intrucat sunt observator oficial", a declarat observatorul Eduard Alexandru.

Dinamo avea deja sectoare inchise pentru probleme cu fanii, iar acest nou scandal ar putea aduce si alte penalizari.

Desfasurarea evenimentelor la Chiajna - Dinamo

In minutul 88 al meciului, Kovacs le-a transmis capitanilor celor doua echipe ca va opri meciul daca fanii dinamovisti nu vor inceta cu injuriile la adresa sa. In minutele de prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a intrerupt meciul pentru aproximativ doua minute, el cerand observatorului Eduard Alexandru sa noteze faptul ca fanii au scandat injurii la adresa sa. Kovacs a chemat capitanii sa le transmita fanilor ca daca nu inceteaza cu scandarile opreste meciul.

De asemenea, Kovacs l-a trimis in tribune pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican, care a acceptat sa plece abia dupa discutii indelungi cu arbitrul si observatorul. Kovacs a reluat meciul si a arătat trei minute de prelungire, insa apoi a fluierat finalul dupa un singur minut.

"Nu e frumos ce s-a intamplat cu suporterii. Dinamo e un club mare si are nevoie de suporteri", a spus Narcis Raducan. la Dolce Sport, dupa meci.

CITESTE SI

Modifică setările cookies