BOMBA dupa Chiajna - Dinamo! Dinamo, in pericol sa piarda cu 3-0 la masa verde! Motivul HALUCINANT

BOMBA dupa Chiajna - Dinamo! Dinamo, in pericol sa piarda cu 3-0 la masa verde! Motivul HALUCINANT

Probleme pentru Dinamo dupa meciul de la Chiajna, cu Concordia!

UPDATE 00:13 Continua incertitudinea la Chiajna. Conform unor informatii de ultima ora, Kovacs ar fi scris in raport ca n-a fluierat finalul inainte de expirarea timpului regulamentar.

UPDATE 23:40 Arbitrii inca n-au parasit stadionul din Chiajna, se lucreaza la raport. In functie de el, comisiile vor stabili sanctiunile dictate impotriva lui Dinamo!
______________________________________________________________________________________

Din cauza scandarilor rasiste, Dinamo ar putea sa piarda meciul cu 3-0 la masa verde!

Arbitrul Istvan Kovacs a fluierat finalul meciului inainte ca timpul suplimentar pe care l-a acordat sa expire. Kovacs a intrerupt jocul din cauza scandarilor rasiste ale fanilor dinamovisti, le-a cerut jucatorilor sa-i potoleasca pe ultrasi, insa a decis sa fluiere finalul imediat dupa ce anuntase reluarea lui!

Ce s-a intamplat?

Spiritele s-au incins dupa minutul 90, cand Kovacs s-a simtit abuzat de scandarile venite din tribuna. I-a enervat rau atat pe jucatorii lui Dinamo, cat si pe oamenii de pe banca tehnica in momentul in care le-a cerut sa linisteasca peluza.

Reactia lui Stoican nu i-a convenit centralului, care l-a trimis in tribune, dupa alte cateva zeci de secunde  de proteste. Stoican a refuzat in prima faza sa plece de pe banca, dar a fost convins in cele din urma sa paraseasca spatiul tehnic.

Istvan Kovacs a facut semn ca meciul sa fie reluat, insa n-a mai lasat minutele aratate catre margine! Scandarile impotriva minoritatii maghiare au continuat, iar Kovacs a terminat partida!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies