Ionel Ganea Liga 1

DISPARE o echipa importanta din Romania! Anul trecut visau la EUROPA, azi antrenorul a plecat si se anunta DEZASTRUL

ACS Poli Timisoara e intr-o situatie tot mai dificila.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 August 2018, 19:41
Data actualizarii: Luni 20 August 2018, 19:44

Ionel Ganea si-a reziliat contractul cu Timisoara. Fostul atacant al nationalei a mai vrut sa plece si in urma cu doua saptamani, insa a fost convins sa ramana in ultimul moment.

"A fost o rezileire de comun acord, nu o demisie. Pentru moment, doar el si-a reziliat contractul, restul staff-ului ramane", a spus Radu Birlica, presedintele de la Poli, pentru PRO Sport.

Situatia echipei care a retrogradat anul trecut in B este dramatica. Tot mai multe surse anunta dezastrul la ACS Poli, care a incercat sa evite disparitia prin depunerea dosarului de insolventa. Clubul nu intruneste insa conditiile pentru ca cererea sa-i fie admisa in acest moment.

Ganea s-a certat cu sefii dupa ce a aflat ca exista intentia de a-i vinde pe Radu Motreanu si Cosmin Barnoi, doi dintre oamenii pe care se baza pentru reconstructia primului 11 pentru retrogradare.

Acum un an, dupa ce a evitat B-ul in urma barajului cu UTA, ACS Poli anunta ca-si face echipa de play-off. Pe Dan Paltninisanu au ajuns mai multi fotbalisti cu experienta, care s-au despartit insa de club dupa ce n-au fost platiti luni bune.

Modifică setările cookies