Iordanescu a DAT RASPUNSUL dupa ce a fost intrebat de Budescu! Ce conditie a pus pentru ca MAGICIANUL Astrei sa fie chemat

Iordanescu a DAT RASPUNSUL dupa ce a fost intrebat de Budescu! Ce conditie a pus pentru ca MAGICIANUL Astrei sa fie chemat

Pentru Iordanescu, lucrurile sunt clare. Selectionerul face un anunt surprinzator: Budescu stie daca va fi sau nu chemat pentru actiunea din septembrie.

Dupa meciul Chiajna- CFR, pe care l-a urmarit din tribuna, Iordanescu a incercat prima varianta de raspuns la curiozitatile milioanelor de fani ai nationalei. Budescu trebuie sa califice Astra in grupele Europa League ca sa aiba sanse de a fi in lot pentru jocurile cu Ungaria si Grecia.

"Sunt doua persoane de la Astra care stiu daca Budescu va fi sau nu convocat. Una dintre ele e chiar Budescu! El trebuie sa se pregateasca, iar vineri vom vedea daca va fi sau nu in lot. Daca vrea sa joace la nationala, trebuie neaparat sa-l ajut epe Sumudica sa se califice in grupele Europa League. Costel trebuie sa inteleaga ca fotbalul nu e distractie, ci munca, multa pregatire si chin. Pe lista pe care am trimis-o, cu stranierii, mai pot exista modificari. Aceea nu e lista finala", a spus Iordanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies