"Imi place sa alerg, altfel nu ma apucam de sportul asta!' Prima reactie OFICIALA din staff-ul nationalei in cazul Budescu

"Imi place sa alerg, altfel nu ma apucam de sportul asta!' Prima reactie OFICIALA din staff-ul nationalei in cazul Budescu

Budescu are 8 goluri si 6 assisturi in partidele jucate de la inceputul sezonului, insa tot nu l-a convins pe Iordanescu.

Selectionerul e nemultumit de implicarea atacantului in jocul fara minge al Astrei. Budescu spune ca va face totul pentru a-si imbunatati evolutiile. Nu din cauza remarcilor selectionerului, ci a misiunii pe care o are la Astra.

"O sa incerc sa joc din ce in ce mai bine, dar mai mult pentru echipa mea. Nu trebuie sa le demonstrez celor de la nationala ca trebuie sa fiu chemat, vreau sa-mi fac treaba cat mai bine la echipa la care sunt. N-as vrea sa fiu convocat datorita presei, nu vreau sa fiu chemat pentru ca pune presa presiune. Eu mi-as dori sa fiu chemat pentru ca am valoare de nationala. Daca nu, nu. Asta e tot. Imi place sa alerg, altfel nu ma apucam de sportul asta. Trebuie sa alergi in fotbal, nu stai sa joci sah la o masa. Daca nu puteam sa alerg, nu jucam", a spus Budescu la Dolce Sport.

Asistentul lui Iordanescu la nationala, Ionut Badea, l-a urmarit pe Budescu in meciul cu CSMS Iasi si spune ca fotbalistul a aratat o implicare superioada dupa discutiile facute in jurul sau in ultimele saptamani.

"E doar un zvon ca nu va fi chemat. Are parte de o analiza constanta, speram ca evolutiile lui sa fie cat mai bune si sa im propuna drept un nume important pentru nationala. E foarte bun, are executii, poate destabiliza o aparare oricand. Mai avem timp pentru deliberare. Ma bucur cu atentionarea domnului Iordanescu, a miscat ceva in Budescu, l-am avzut foarte atent cu tot ce inseamna partea fizica si tactica", a comentat Badea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies