Ionut Chirila Dinamo Superliga Ionuț Chirilă

Ionuț Chirilă, prima reacție după ce a fost propus să antreneze Dinamo în Liga 2

Ionuț Chirilă (56 de ani) a oferit o primă reacție în legătură cu posibilitatea de a antrena Dinamo în Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 16:28
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 16:28

Varianta a fost avansată de Dinu Gheorghe și comentată de Ciprian Marica la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”. Tehnicianul care a antrenat-o pe Academica Clinceni în ultimul sezon este convins că Dinamo ar putea promova încă din primul sezon.

Ionuț Chirilă: ”Mulți consideră că știu să ridic lucruri din nimic”

"Hm, ar putea părea că mă bag în seamă în acest subiect, aşa că nu aş vrea să vorbesc prea multe. O fac însă pentru că mi-a fost pronunţat numele. Mulţi consideră că ştiu să ridic lucruri din nimic ... Inclusiv la Academica Clinceni am convingerea că salvam echipa dacă mă ascultau şi plăteau un salariu, măcar, jucătorilor.

La Dinamo ar trebui să fie rezolvate câteva lucruri de bază, adică acelea legate de o organigramă minimă, finanţe pentru staff, teren de antrenament si un lot de jucători. Şi cred că se poate promova din primul an.

Numai să nu se tărăgăneze lucrurile până în octombrie, noiembrie că atunci nu s-ar mai putea intra în play-off", a spus Ionuț Chirilă, la Digi Sport.

La Dinamo, cele mai mari probleme sunt din punct de vedere administrativ. ”Câinii” trebuie să numească în perioada următoare un administrator special și un antrenor. Banca tehnică trebuia să fie asigurată de Gică Mihali, dar acesta a ales să plece în urma unei discuții cu Răzvan Zăvăleanu.

Ultima experiență a lui Ionuț chirilă a fost la Academica Clinceni, unde a rezistat doar 9 meciuri, în care a înregistrat 7 înfrângeri și două rezultate de egalitate. De-a lungul carierei, antrenorul le-a mai pregătit pe Electromagnetica București, Unirea Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, Politehnica Iași și ASA Târgu Mureș. 

Rezultatele notabile le-a avut la grupele de juniori ale lui Dinamo și Rapid, unde a câștigat titlul național cu ambele echipe. 

VIDEO - Ce spune Ciprian Marica despre varianta ”Ionuț Chirilă la Dinamo”


Marica știe cine ar trebui să-i ia locul lui Cordea, dacă extrema dreaptă pleacă de la FCSB! Ironie la adresa lui Becali pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!