Ioan Niculae, pe prima pagina Daily Mail! Englezii sunt scandalizati dupa ce au aflat ca a IMPUSCAT un elefant si l-a impaiat!

Ioan Niculae, pe prima pagina Daily Mail! Englezii sunt scandalizati dupa ce au aflat ca a IMPUSCAT un elefant si l-a impaiat!

Vestea ca unul dintre cei mai bogati romani a vanat un elefant in Africa de Sud, l-a impaiat si l-a trimis in Romania a ajuns pana in Anglia! 

Ioan Niculae a mers la vanatoare in Africa de Sud in luna februarie, cand a impuscat un elefant si alte 19 animale mai mici.

El a pastrat pretiosul trofeu, elefantul, pe care l-a lasat la impaiat in Africa de Sud. Cand va fi gata, compania care s-a ocupat de acest proces va expedia animalul impaiat cu vaporul pana in Romania. Toata "distractia" l-a costat pe Niculae 100.000 de euro!

Ioan Niculae e prezentat ca cel mai bogat roman, cu o avere estimata de Forbes la 1,1 miliarde de euro. Niculae a facut bani in agricultura si e patronul Astrei Giurgiu, castigatoarea Cupei Romaniei. Jucatorii s-au plans ca nu sunt platiti la timp, in ciuda averii patronului lor.

Niculae a vanat elefantul in zona Hoedspruit din provincia Limpopo, iar apoi a lasat animalul la un specialist de langa orasul Pretoria.

"Sa impaiezi un elefant e un proces de durata. Viu, elefantul cantareste patru tone si jumatate, dar cu tot interiorul inlocuit cu fibra de sticla, impaiat cantareste doar o jumatate de tona", a declarat Deiter Ochsenbein, sud-africanul angajat de Niculae.

Englezii sunt scandalizati de gestul miliardarului roman si il critica la sectiunea de comentarii a site-ului Daily Mail, cel mai citit site de stiri din Marea Britanie.

"Daca as avea ocazia, i-as face acelasi lucru acestui om. De isi cheltuie acest om banii pe asa ceva, cand sunt oameni care mor foame pe lumea asta?", comenteaza un englez.

"E un om rau, cineva ar trebui sa-l impaieze pe el", "Trebuia sa-si cheltuie banii ca sa salveze aceste animale, nu se le distruga!", sunt cateva din comentariile facute de englezi. 

Citeste si:Ioan Niculae
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies