INVAZIE pe National Arena! Stadionul are sanse mari sa fie PLIN la Steaua - Dinamo de duminica. Cati dinamovisti vin la meci

INVAZIE pe National Arena! Stadionul are sanse mari sa fie PLIN la Steaua - Dinamo de duminica. Cati dinamovisti vin la meci

Joi la ProTV, de la 22:00: Dortmund - Liverpool

Steaua si Dinamo se intalnesc in derby-ul Romaniei duminica. Meciul va avea loc pe National Arena, dupa ce partidele din luna martie s-au jucat pe Stefan cel Mare, stadionul national fiind inchis din cauza lipsei unor autorizatii.

Stelistii se vor bucura astfel de cea mai mare arena din tara, Reghecampf asteptand sa vina peste 40.000 de fani la meci. Si dinamovistii se inghesuie la aceasta partida, vanzand deja 5000 de bilete pentru marele derby.

"Cainii" estimeaza ca vor fi in jur de 10.000 de oameni pe stadion, atat in galerie cat si la tribuna oficiala, acestia urmand sa aiba o coregrafie speciala pentru derby.

Dinamovistii continua sa stranga fonduri pentru Catalin Zarian, un fan dinamovist care necesita o operatie la Viena, ce costa 90.000 de euro. Dinamovistii au fost ajutat in aceasta campanie de fani stelisti, rapidisti si ai lui U Cluj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies