Liga 1

INTERZISI PE GHENCEA! CSA Steaua nu le da voie fanilor sa faca mitingul in complexul Ghencea! Anuntul facut azi

Conducerea CSA Steaua nu permite fanilor sa faca mitingul in perimetrul stadionului Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 13:42
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 13:44

In legatura cu evenimentele legate de manifestatia suporterilor stelisti din 24 octombrie 2015 si declaratiile facute de unii din reprezentantii acestora, conducerea Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua Bucuresti” face urmatoarele precizari:

1. CSA Steaua Bucuresti nu poate permite accesul suporterilor stelisti in complexul Ghencea pentru desfasurarea unui miting din motive temeinice. in conformitate cu prevederile regulamentelor militare in vigoare, in incinta unitatilor militare/cazarmilor nu pot fi permise greve, manifestatii, proteste sau orice intruniri de acest gen. Complexul Steaua – Ghencea se afla sub incidenta unei astfel de prevederi, fiind nu doar un complex sportiv, ci si o cazarma militara cu indicativ specific.

2. Mai mult, institutia noastra nu poate derula nici o forma de protocol, parteneriat sau intelegere scrisa cu persoane nejuridice, indiferent de forma in care acestea se recomanda (de exemplu, ”reprezentant al adevaratilor suporteri stelisti”).

3. Pentru manifestatii desfasurate in exteriorul perimetrului complexului Ghencea sau in imprejurimi, aprobarea desfasurarii acestora o dau organele abilitate, conform prevederilor legale.

4. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua Bucuresti” intelege pe deplin dorinta suporterilor stelisti de a-si exprima pasnic opiniile legate de situatia brandului Steaua Bucuresti si a echipei de fotbal, dar nu poate veni in intâmpinarea acestora decât in conditii de deplina legalitate.

 

Modifică setările cookies