EXCLUSIV: Cel mai sincer interviu din cariera lui Piturca: "Nu stiu sa ma bucur!" Dezvaluirile lui Piturca de 1 decembrie VIDEO

Victor Piturca a oferit un interviu cu ocazia zilei de 1 decembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 18:30
Data actualizarii: Duminica 01 Decembrie 2019, 19:02

Antrenorul Craiovei a vorbit intr-un interviu despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre fostul selectioner, Cosmin Contra. 

"Ultima data cand m-am bucurat cu steagul Romaniei a fost la ultimul meu meci, cu Finlanda, cand am castigat. Romanii care au fost in tribuna au fost foarte fericiti. 

Eu nu stiu sa ma bucur atat de mult la rezultatele echipei pe care o conduc. Am fost fericit, dar fara sa ma exteriorizez, fara sa fac mare tam-tam, in stilul meu. 

Nu avem ce sa facem, trebuie sa o luam de la inceput. In fotbal trebuie sa stii sa castigi, dar trebuie sa stii sa si pierzi. Noi, din pacate, nu prea stim sa pierdem. O luam de la capat, mai ales ca avem sansa sa ne calificam la turneul final. 

Mi-as fi dorit ca "Gurita" Contra sa ramana in continuare. De fapt, prin munca lui s-a ajuns sa disputam acest baraj. Eu cred ca s-a grabit el, probabil nu a mai putut sa reziste presiunii si jignirilor si s-a retras. Cred ca nici Federatia nu va face bine daca nu va merge pe mana lui la aceste jocuri. 

Peste cativa ani, daca nu va reusi sa se califice echipa Romaniei, daca ma va dori lumea, pentru ca doar asa poti merge la nationala. In acest moment, si daca m-ar dori lumea, trebuie sa imi fac treaba, trebuie sa fac ceva si pentru Oltenia. 

Ca si la fotbal, cand spui calitate nativa, te nasti cu ea. Si ca selectioner, trebuie sa ai calitatea nativa. Nu este usor sa antrenezi o echipa nationala, si acolo trebuie sa gasesti solutii la fiecare meci. La nationala nu iti permiti sa pierzi. Cand ai pierdut 2-3 meciuri, ai pierdut calificarea. Deci, trebuie sa faci totul pentru acele meciuri", a declarat Victor Piturca la PRO X. 

Modifică setările cookies