Superliga Silviu Lung Jr. Vlad Chiriches Superliga

Internaționalul român care îi calcă pe urme lui Chiricheș! Vrea să joace până la 40 de ani și își negociază revenirea în Superliga

Silviu Lung Jr. vizează la o carieră lungă în fotbal și recunoaște că se află în negocieri cu mai multe echipe din Superliga, fiind tentat de o revenire în țară.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 11:30
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 11:38

În vârstă de 34 de ani, Silviu Lung Jr. și-a încheiat recent contractul cu Al Raed, a dezvăluit că își dorește să continue să apere poarta încă șase ani, până la vârsta de 40 de ani.

Fotbalistul român a afirmat că are discuții în curs cu formații din Superliga, dar că este deschis și la ideea unui transfer în străinătate, în special în Major League Soccer (MLS) din Statele Unite ale Americii.

Silviu Lung Jr. vrea să revină în Superliga

„Vreau să apăr pâna la 40 de ani, cam așa. E păcat, pentru că mă simt foarte bine, îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă antrenez cu tata cam de o lună de zile în fiecare zi și încă îmi place foarte mult.

Nu se pune problema să mă las și la ce am văzut, la ritmul pe care l-am văzut la Liga 1, vreau să mă duc până pe la 40 de ani.

Sunt în discuții și cu echipe din SuperLigă, dar până la urmă să vedem, momentan sunt liber de contract, ca să merg undeva trebuie să cunosc bine oamenii cu care o să lucrez, să am acea liniște.

Depinde de mai multe motive decizia pe care o voi lua. Aș merge și la americani, de ce nu, chiar vorbeam cu soția că voiam să vizităm SUA, poate îmbinăm utilul cu plăcutul”, a spus Silviu Lung Jr., potrivit SptFM.

Lung jr şi-a început cariera la Universitatea Craiova, la care a evoluat până în 2011, iar apoi s-a transferat la Astra Giurgiu, iar din 2017 a semnat cu Kayserispor. De acolo a plecat în vara anului 2022 la Al-Raed, club de care s-a despărțit în această vară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!