Superliga

Inlocuitorul lui Tamas este laudat de fostul antrenor: "In maxim 2 ani va fi om de baza la Steaua" Care e principala calitate

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:44
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 09:46

Eugen Trica, fostul antrenor al lui Carp la CFR, spune ca acesta va deveni om de baza la Steaua in maxim un an, avand calitatile necesare de a face fata la echipa campioana.

"Carp are multe calitati pentru a fi un fundas bun, e inalt, are joc aerian, nu e nici "ciobanas", cum sunt multi prin Liga I, sa bubuie toate baloanele. El iese cu mingea la picior, construieste din spate, ceea ce e mare lucru! Are calm in joc, nu se panicheaza.", a spus Eugen Trica pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta spune ca CFR a facut o greseala dupa ce a semnat doar pe 6 luni cu Carp, moldoveanul fiind fara contract in iarna, atunci cand CFR a resemnat cu acesta pe 6 luni. Acesta dezvaluie ca salariul lui Carp este unul foarte mic, avand in jur de 3000 de euro pe luna la CFR.

Carp este al doilea cel mai inalt fundas din lotul Stelei in acest moment, cu 1,85m fiind doar in urma lui Papp, care are 1,88 si peste Varela (1,82) si Tosca (1,80).

Modifică setările cookies