Liga 1

'E o vrajeala, o competitie inutila! Nici nu se dau banii!' Dezvaluiri incredibile despre Cupa ZERO grade

Miercuri se judeca la Comisia de Disciplina cazul ASA - Pandurii. Cel mai probabil, decizia va fi 3-0 la masa verde pentru Tg. Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016, 12:46
Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2016, 15:04

UPDATE 15:00 Ionut Popa dupa ce a aflat ca ASA - Poli se joaca la Tg. Mures.

"Va fi simplu pentru noi. Daca terenul e neregulamentar, vom juca in ghete si crampoane adecvate pentru un asemenea teren. Daca terenul e inghetat, e neregulamentar. Asa spune regulamentul, e simplu. Sa raspunda arbitrul si cei care organizeaza jocul. Nu se poate intampla ca ieri, noi mergem sa jucam, dar mergem pregatiti pentru gheata. Trebuie sa ne adaptam conditiilor! Daca nu ne lasa asa, nu-i problema noastra. Intram si asteptam sa jucam. Mi-e teama pentru jucatori si pentru calitatea fotbalului. Nu poti juca pe un teren alunecos, inghetat. Un jucator poate pleca in sprint de pe loc si se poate accidenta grav. Nu-i inteleg pe oameni... de ce sa jucam seara in decembrie?! Jucatorii sunt ingrijorati, chiar mi-au zis ca nu vor sa intre pe un asemenea teren. Nu vor sa riste. Si ara Cupa Ligii n-are niciun sens! Nu s-au dat banii, nu se dau nici anul asta. E o vrajeala, nu are sens, dar e un punct de vedere personal!"

UPDATE 14:00 ASA - Timisoara din Cupa Ligii se joaca la Tg Mures! Organizatorii meciului dau asigurari ca se fac toate eforturile pentru ca meciul sa se dispute in conditii care sa nu puna in pericol sanatatea fotbalistilor

____________________________________________________________________________________

LPF trebuie sa raspunda acum la 3 intrebari importante. Dupa Gaz Metan - Astra, din aceasta seara, gheata mai pune in pericol doua jocuri: ASA - ACS Poli si Dinamo - Steaua, ambele din Cupa Ligii.

Daca la Bucuresti e de asteptat ca meciul sa aiba loc, la Tg. Mures se iau decizii. Oficialii lui ASA incearca sa mute partida pe Cluj Arena, stadionul de rezerva ales de club inca de la inceputul sezonului. Desi nici la Cluj gazonul nu e in cea mai buna stare, instalatia de incalzire il va face mcar practicabil pentru partida de miercuri seara, asigura ASA.

Terenul de pe Arena Nationala s-a deteriorat in ultimele luni, chiar daca a fost schimbat recent. Gazonul beneficiaza de instalatie de incalzire care urmeaza sa fie pornita inca din ziua dinaintea derby-ului pentru a asigura toate eforturile de organizare posibile. Dinamo - Steaua ar putea sa nu se joace doar daca Liga decide sa mute pentru la anul turul semifinalelor, la solicitarea cluburilor.

Modifică setările cookies