"Indiferent de rezultat, campionatul nu se termina sambata" INCREDIBIL! Reghecampf e nemultumit de Bawab chiar daca a dat 2 goluri

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2016, 20:41
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2016, 20:48

Astra 0-2 Steaua, in Cupa Ligii.

"Da, am castigat dar nu am jucat cu rezervele. Nu cred ca trebuie sa discutam despre titulari si rezerve, sunt jucatori care fac parte din aceste echipe si trebuie sa faca fata fiecarui meci. Ei trebuie sa fie bine pregatiti tot campionatul.

Eu cred ca Marica ajuta Steaua tot timpul, nu este 100% pregatit dar a dat o pasa de gol. Nu a resimtit nicio durere azi, trebuie sa avem rabdare si va ajunge in forma maxima.

Facem lotul in functie de antrenamente, Bawab nu a fost lasat deoparte pana acum. Bawab a intrat bine, a dat doua goluri, a mai avut cateva situatii sa dea gol, trebuia sa fie mai serios in acele momente si sa dea mai multe goluri.

Sambata va fi un meci de care pe care, e cel mai important meci, ambele echipe vor incerca sa castige. Sper sa ne impunem sambata. Oricum, indiferent de rezultat campionatul nu se termina sambata, mai sunt meciuri importante de jucat", a spus Reghecampf dupa meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!