INDEZIRABILUL! Reghecampf si-a pus stelistii in cap dupa ce a pus presiune pe Galca! Ce legenda a Stelei il acuza

INDEZIRABILUL! Reghecampf si-a pus stelistii in cap dupa ce a pus presiune pe Galca! Ce legenda a Stelei il acuza

Reghecampf a fost criticat de mai multi stelisti dupa ce a pus presiune pe Galca dupa ce a fost dat afara de la arabi.

Primul care l-a acuzat pe Reghecampf este fostul portar al Stelei, Arlauskis. Lituanianul a acuzat ce s-a intamplat in acest retur, cand Galca a simtit presiunea lui Reghecampf, cel care s-au autopropus, prin intermediul sotiei-impresar, pe banca Stelei. Acesta s-a legat si de patronul Gigi Becali, care nu i-a prelungit contractul desi a castigat trei trofee.

 

”E urat ce i se intampla lui Galca. Nu merita sa fie tratat asa. Chiar daca multa lume vorbeste urat despre el, nu stiu de ce, pentru mine a fost un antrenor foarte bun. Fiecare isi vede interesul lui, dar cu tot ce s-a intamplat pe langa, cu vorbele urate din partea familiei Reghecampf, omul a rezistat, a demonstrat ca e puternic. Daca nu-i oferi un contract nou, macar o discutie sa ai cu el. Din partea tuturor merita respect. Dar aici e... Romania”, a declarat Arlauskis.

Legenda Stelei, Emeric Ienei, s-a luat si el de Reghecampf si l-a acuzat de faptul ca nu a fost fair play fata de un coleg de-al sau avand acele iesiri cu antrenorii pe care i-a avut sub comanda in sezoanele trecute:

"Nu a fost fair-play din partea lui Reghe ce a facut, cu aceste iesiri cu jucatorii pe care i-a antrenat. Mai ales atunci cand echipa a scazut in rezultate si in valoare... este neplacut, nu este fair-play fata de un coleg de-al tau. Nu i-a fost usor lui Galca, dar el este puternic si a crezut in valoarea echipei. A fost puternic si il felicit", a spus Ienei la Dolce.

A fost corect cum a procedat Reghe? (6118 voturi)
 
Da, echipa era intr-un moment greu
14.81%
906 voturi
 
Nu, trebuia sa fie corect cu Galca
85.19%5212 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina apare o diferență de ”peste 500” de decese Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies