INCREDIBIL! Mesaj halucinant al primarului Craiovei dupa alegeri: proiectul noului "Oblemenco", anulat? "Sa se faca la Sibiu"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 10:39
Data actualizarii: Luni 17 Noiembrie 2014, 21:25

Dezamagita de infrangerea suferita aseara de tabara pe care o reprezinta, Lia Olguta Vasilescu a postat astazi un mesaj incredibil pe contul personal de Facebook. Primarul Craiovei se joaca de-a stadionul cu sute de mii de suporteri olteni.

Primarul Craiovei i-a anuntat astazi pe suporteri ca stadionul "Ion Oblemenco" nu va mai fi demolat pentru a fi demarate lucrarile de construire a arenei asteptate de sute de mii de olteni.

"Poate se va construi la Sibiu un nou stadion", este mesajul halucinant al Olgutei Vasilescu.

Iata declaratia integrala:

"Va cer iertare, doljeni care ati votat 60 la suta Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde… Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia… Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini… Asteptăm <Diaspora> acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Johannis. Ii asteptam!”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe contul personal de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!