INCREDIBIL! Jucatorul a semnat cu Steaua insa apoi s-a razgandit! I-a transmis lui Becali ca nu mai vine

INCREDIBIL! Jucatorul a semnat cu Steaua insa apoi s-a razgandit! I-a transmis lui Becali ca nu mai vine

Sambata, 21:45 Finala Champions League: Real Madrid - Juventus, in direct la PRO TV!

Steaua a transferat doi jucatori deja pentru sezonul viitor, pe Morais si Larie, amandoi adusi din postura de jucatori liberi de contract. Intre timp au aparut probleme la ambii jucatori.

Mai intai, Morais nu e sigur ca vine, avand o clauza ciudata in contract care ii poate permite Astrei sa ii puna piedici, insa fundasul stanga doreste sa vina la Steaua, motiv pentru care nu a jucat in meciul direct din returul play-off-ului.

Problema reala este la Larie, care nu mai vrea sa vina la Steaua. Acesta a semnat cu echipa lui Becali insa apoi a primit o oferta din Franta, dezvaluie surse ProTV, pe care vrea sa o accepte, salariul fiind mult mai mare decat la Steaua!

Jucatorul a primit oferta dupa ce a semnat asa ca i-a transmis lui Becali ca nu mai vine la Steaua si ca doreste sa nu inregistreze contractul la Liga, pentru a-i putea permite sa plece in Franta liber de contract!

Becali vrea sa il lase pe Larie sa plece, insa mai intai trebuie sa gaseasca un alt fundas central, avand in vedere ca Moke si Tamas au fost dati afara iar Steaua ramane cu un singur fundas central, Balasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies