INCREDIBIL! Barbatul care a murit in tribune la Timisoara - Steaua ar fi fost resuscitat de trei spectatori! Ambulanta nu era pregatita sa intervina!

INCREDIBIL! Barbatul care a murit in tribune la Timisoara - Steaua ar fi fost resuscitat de trei spectatori! Ambulanta nu era pregatita sa intervina!

Liga I este lovitura de o noua tragedie, dupa decesul lui Ekeng din primavara. 

Un barbat in varsta de 65 de ani a facut stop cardiac in tribune in timpul meciului dintre ACS Poli Timisoara si Steaua. la fel ca in cazul lui Ekeng, paramedicii prezenti la arena au intervenit tarziu, ba chiar s-au declarat depasiti de situatie! Mai mult, potrivit unei jurnaliste prezente la fata locului, manevrele de resuscitare ar fi fost efectuate de trei paramedici aflati in timpul liber, prezenti din intamplare la meci! Ei l-au resuscitat pe barbat pana la apritia ambulantei SMURD. Aceasta l-a transportat pe barbat la spital, dar medicii de acolo au declarat decesul.


"Incredibil! Spectator in varsta de circa 60 de ani intrat in stop cardio respirator in timpul meciului Poli Timisoara - Steaua, iar asistentii de pe ambulanta privata intra in panica! Depasiti de situatie! Trei paramedici din Caransebes, Oravita si Lugoj, aflati in public, au intervenit rapid in ajutorul omului, pana la sosirea altor doua ambulante, apoi si a unui echipaj SMURD, al carui medic a preluat manevrele de resuscitare efectuate timp de 12 minute de catre cei trei paramedici…spectatori.

Omul a intrat de 3 ori in stop pana la transportarea acestuia spre spital… Nu stiu care este starea acestuia, dar nu pot sa nu ma intreb care este ajutorul pe care il pot acorda asistentii de pe ambulantele private de pe terenurile de fotbal… Precedentul cu Ekeng n-a folosit la nimic?! Ma bucur macar ca mai exista oameni care si in timpul liber sar in ajutorul semenilor…

Multumim paramedicilor Oprea Adrian Vasile, Mihai-Dan Balan si Claudius Bona pentru eforturile lor si sper ca acestea sa fi avut rezultate in salvarea acelui barbat. Cat despre asistenta medicala de la meciuri…multe semne de intrebare”, conform postarii realizate de jurnalista Diana Mihai pe contul de Facebook, preluate de tion.ro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies