INCIDENTE si la antrenamentul lui Dinamo! Curtean s-a "razboit" cu cativa fani beti! Scene incredibile pe Stefan cel Mare:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 15:40

	INCIDENTE si la antrenamentul lui Dinamo! Curtean s-a "razboit" cu cativa fani beti! Scene incredibile pe Stefan cel Mare:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Veszprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Antrenamentul de dimineata al echipei Dinamo, desfasurat pe stadionul din soseaua Stefan cel Mare, a fost perturbat de mai multe persoane aflate sub influenta alcoolului, acestea agresandu-i verbal pe jucatorii formatiei bucurestene,a declarata antrenorul Gheorghe Multescu.

"La antrenamentul de astazi, de pe stadionul Dinamo, a fost un incident cu niste suporteri care erau sub influenta bauturilor alcoolice. Au inceput sa injure jucatorii si sa-i agreseze verbal, iar unul dintre ei a intrat pe teren. Din cate am inteles, nu erau suporteri maghiari, erau romani din Ardeal, care urmau sa se intalneasca cu membrii galeriei noastre pentru meciul de diseara. Pana a venit Jandarmeria a trebuit sa ne descurcam singuri", a spus Multescu, pentru MEDIAFAX.

Unul dintre jandarmii aflati la fata locului a afirmat ca suporterii au venit la Stadionul Dinamo intr-un autocar inmatriculat in judetul Cluj. in acesta se aflau aproximativ 40 de suporteri, iar unii erau sub influenta alcoolului.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT