Incepe Steaua anul 2016 cu un boicot? Anuntul lui Reghecampf care poate crea tensiuni intre stelisti ei echipa nationala

Incepe Steaua anul 2016 cu un boicot? Anuntul lui Reghecampf care poate crea tensiuni intre stelisti ei echipa nationala

Nationala va avea un cantonament in perioada 24 ianuarie - 6 februarie in Spania, acolo unde se va pregati in vederea campionatului european din Franta, din acest an. Perioada coincide cu cantonamentul Stelei in Antalya, al doilea din aceasta iarna, stelistii avand perioada de pregatire intre 24 ianuarie si 7 februarie.

Daca jucatorii se bucura ca sunt in atentia echipei nationale inainte de turneul final, conducatorii clubului nu sunt multumiti de faptul ca cele doua cantonamente sunt in aceeasi perioada, antrenorul echipei, Laurentiu Reghecampf, declarand ca este impotriva acestui cantonament al nationalei:

"Eu sunt impotriva acestui cantonament si sa am o discutie cu selectionerul Iordanescu pe aceasta tema. Noi lucram foarte bine la club, iar mie mi cere performanta la Steaua. Daca eu nu am jucatorii in perioada de pregatire nu pot raspunde pentru rezultatele Stelei, asta sa fie foarte foarte clar!!! Nu inteleg de ce trebuie echipa nationala sa faca un cantonament in aceeasi perioada cu cluburile! Antrenorii echipei nationale nu au incredere in antrenorii si in sedintele de pregatire care se fac la cluburi in perioada respectiva? Ce altceva sa inteleg?!", a declarat Reghe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies