Costel Orac Dinamo Liga 1

Incepe SHOW-ul: "Dinamo va juca cel mai spectaculos in retur!"

Cu Niculescu revenit intr-o mare forma, dar si cu Mitea, Zicu si Niculae, Dinamo planuieste mai mult decat castigarea campionatului. Oamenii lui Rednic vor sa readuca spectacolul in Stefan cel Mare.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2009, 12:09
Data actualizarii: Joi 19 Februarie 2009, 12:17

Fostul jucator dinamovist, Costel Orac, crede ca a venit timpul ca Dinamo, dupa un tur in care a castigat dar nu a impresionat, sa faca spectacol.
"Era de asteptat sa practice un astfel de joc. Are cel mai puternic atac din campionat. A revenit Claudiu Niculescu, iar Marius Niculae a reintrat in forta. Marius, cand a ajuns la Dinamo, s-a accidentat, dar acum e refacut suta la suta. Si Mitea a inceput foarte bine. Dinamo are jucatori care evolueaza la echipa nationala, la tineret. E un lot echilibrat. In tur s-a spus ca echipa a castigat meciuri, dar nu a impresionat. Eu zic ca in retur va avea si un joc spectaculos, mai ales ca de la mijloc in sus are fotbalisti tehnici." a spus Orac in Adevarul.


"Avem cel mai bun lot din ultimii 10 ani, e la bataie cu cel din 1999-2000. Atunci ii aveam pe Mutu, Vladoiu, Contra, Marius Niculae. O sa luam titlul de campioni in etapa a 32-a si o sa mergem in Liga Campionilor" sustine si Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies