Incepe SHOW-ul: "Dinamo va juca cel mai spectaculos in retur!"

Autor: Sport.ro
Joi 19 Februarie 2009, 12:09
Incepe SHOW-ul: "Dinamo va juca cel mai spectaculos in retur!"
Cu Niculescu revenit intr-o mare forma, dar si cu Mitea, Zicu si Niculae, Dinamo planuieste mai mult decat castigarea campionatului. Oamenii lui Rednic vor sa readuca spectacolul in Stefan cel Mare.

Fostul jucator dinamovist, Costel Orac, crede ca a venit timpul ca Dinamo, dupa un tur in care a castigat dar nu a impresionat, sa faca spectacol.
"Era de asteptat sa practice un astfel de joc. Are cel mai puternic atac din campionat. A revenit Claudiu Niculescu, iar Marius Niculae a reintrat in forta. Marius, cand a ajuns la Dinamo, s-a accidentat, dar acum e refacut suta la suta. Si Mitea a inceput foarte bine. Dinamo are jucatori care evolueaza la echipa nationala, la tineret. E un lot echilibrat. In tur s-a spus ca echipa a castigat meciuri, dar nu a impresionat. Eu zic ca in retur va avea si un joc spectaculos, mai ales ca de la mijloc in sus are fotbalisti tehnici." a spus Orac in Adevarul.


"Avem cel mai bun lot din ultimii 10 ani, e la bataie cu cel din 1999-2000. Atunci ii aveam pe Mutu, Vladoiu, Contra, Marius Niculae. O sa luam titlul de campioni in etapa a 32-a si o sa mergem in Liga Campionilor" sustine si Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies