Liga 1

Incepe lupta pe banderola! Cine va fi noul capitan? Cei trei favoriti sa preia rolul de LIDER in vestiarul Stelei

Trei jucatori sunt favoriti la banderola de capitan la Steaua, dupa plecarea lui Pintilii si Tatarusanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 18:46
Data actualizarii: Miercuri 11 Iunie 2014, 18:58

Pintilii si Tatarusanu erau primii doi capitani ai Stelei, insa cei doi au ales sa plece din Ghencea in aceasta vara. Pintilii s-a dus cu Reghecampf la Al Hilal, in timp ce Tatarusanu a plecat gratis la Fiorentina.

Cei doi au lasat goala lista capitanilor la Steaua, iar Galca nu s-a grabit sa anunte cine va fi noul lider.

"Eu am o doza de entuziasm foarte mare. De-abia astept sa vin la reunire. Când sunt schimbari, oamenii se ingrijoreaza. Eu nu sunt ingrijorat. Au plecat doi jucatori importanti, doi lideri din vestiar. Este un echilibru pe care trebuie sa-l gasim. Sunt mai multi jucatori care ar putea prelua banderola. Liderii nu se aleg, ei ies in evidenta in vestiar, sunt vazuti de ceilalti jucatori drept lideri", a spus Claudiu Keseru pentru Dolce Sport.

Cu toate acestea, trei jucatori ies in evidenta si ar putea fi capitanii Stelei in noul sezon.

Sanmartean

A purtat banderola la Steaua si in sezonul recent incheiat, atunci cand nu au fost pe teren Pintilii si Tatarusanu. Sanmartean inspira incredere si este oricum unul dintre cei mai experimentati si mai varstnici jucatori ai Stelei, acesta neavand probleme in a se impune in fata vedetelor cu vechime mai mare la Steaua.

Sanmartean se bucura si de suportul fanilor, care au fost cuceriti de evolutia mijlocasului venit de la Vaslui, desi nu a apucat sa evolueze decat in returul campionatului in Ghencea.

Gardos

Urmatorul jucator de export, Gardos poate urma moda capitanilor defensivi de la Steaua. Pintilii si Tatarusanu au fost precedati de Bourceanu, iar inaintea acestuia a fost Chiriches, cu totii fiind jucatori defensivi. Pinti si Bourceanu au prins transferuri in strainatate si au adus Stelei peste 3 milioane de euro, iar Gardos a fost si el evaluat la 4 milioane de euro de catre patronul Stelei. Acesta ar putea urma modelul Chiriches, vandut pe 10 milioane de euro din postura de capitan al Stelei.

Tanase

"Dodel" este unul dintre eternii capitani "de rezerva" de la Steaua. Acesta a preluat banderola din cand in cand, atunci cand capitanii de drept nu au fost in teren.

Tanase este cel mai vechi jucator din vestiarul Stelei si a dat dovada de maturitate in ultimele 2 sezoane insa nu pare sa fie prima optiune pentru banderola de capitan.

Modifică setările cookies