Superliga

Incep sa "zboare" rezervele. Transferurile lui Tahar si Muniru duc la inca o despartire la Steaua in aceasta vara

Steaua incepe sezonul pe 8 iulie, in direct la ProTV, in Supercupa cu ASA.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 13:45
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 13:51

Steaua a transferat doi inchizatori in aceasta vara, aducandu-i pe Tahar si Muniru, dupa ce Prepelita si Bourceanu s-au despartit de echipa, terminandu-si contractul respectiv imprumutul de la Trabzonspor.

Situatia in lotul Stelei este una destul de "incinsa" pe postul de inchizator, acolo unde sunt 5 jucatori in acest moment: Tahar, Muniru, Breeveld, Filip si Neagu.

Ultimul dintre ei este insa aproape sa plece de la Steaua la Pandurii Targu Jiu. Acesta este dorit de Edi Iordanescu iar Narcis Raducan, presedintele executiv al clubului, s-a inteles deja cu jucatorul.

"Avem un acord de principciu cu jucatorul, dar nu ne-am inteles cu Steaua inca. E un jucator dorit de noi, atât de Edi, cât și de mine. Eu am mai lucrat cu el la Galati si are mare valoare. Il stiu bine!", a spus Narcis Raducan.

Neagu a fost adus la Steaua de la Otelul Galati, fiind unul dintre oamenii de baza in campania galatenilor in Champions League, insa nu a reusit sa se impuna titular chiar daca la Steaua s-au perindat 3 antrenori

Modifică setările cookies