Inca un transfer pentru TITLU la Craiova! Un jucator crescut de Fiorentina este adus din Serie A de Mangia
Joi 18 Ianuarie 2018, 12:39

Inca un transfer pentru TITLU la Craiova! Un jucator crescut de Fiorentina este adus din Serie A de Mangia

CSU Craiova nu glumeste - vrea titlul in acest sezon si se intareste serios.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Aflata pe locul 3 in Liga 1, la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj, CSU Craiova viseaza la titlu in acest sezon, fiind avantajata de injumatatirea punctelor in playoff. Craiova mai are nevoie de 4 puncte in ultimele 4 etape din sezonul regulat pentru a fi matematic calificata in playoff.

Cei de la Craiova raman activi pe piata transferurilor - dupa ce au anuntat ca Alexandru Mitrita si-a prelungit contractul pana in 2021 si au reusit sa-l pastreze pe Baluta in ciuda ofertelor primite pentru jucatorul de 24 de ani, acum Craiova aduce un jucator din Serie A.

Conform lui Gianluca DiMarzio, portarul Andrea Seculin va semna cu Craiova. Goalkeeper-ul de 27 de ani a fost crescut de Fioretina, echipa pentru care n-a apucat insa sa debuteze. El apartine acum de Chievo, echipa pentru care n-a jucat niciun meci in acest sezon de Serie A, fiind mereu rezerva lui Sorrentino. Seculin a fost integralist in meciul din Coppa Italia contra lui Hellas Verona, pierdut de Chievo la penalty-uri. Seculin n-a reusit sa pareze vreun penalty.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT