Inca un transfer pentru SALVARE! Rapidul a adus un veteran din Primera Division, care a jucat alaturi de romanul Florin Andone

Rapidistii si-au prezentat cu mare fast noua echipa in weekend, dar continua sa aduca jucatori. Ultimul sosit este un veteran spaniol de la Cordoba!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2015, 22:24
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2015, 21:59

Rapidistii continua sa se intareasca inaintea startului returului, retur in care vor avea o sarcina extrem de dificila. Giulestenii pornesc de pe ultimul loc al clasamentului si spera la o minune in cele 17 etape ramase.

Pentru asta, giulestenii au transferat un lot aproape complet, bifand si revenirile "fiilor risipitori" Sapunaru si Niculae.

Dupa ce i-au convins pe fratii Joan si Edu Oriol, pe fundasul Aritz Borda, dar si pe olandezii Meulens si Fred Benson, rapidistii au mai adus un fotbalist cu mare experienta.

Lotului rapidist i se va alatura si bascul Aritz Lopez Garai (34 de ani), un fotbalist care s-a despartit recent de Cordoba, echipa la care joaca si romanul Florin Andone.

Lopez Garai a jucat in Spania la Salamanca, Celta Vigo, Castellon, Sporting Gijon si Cordoba, insa mai interesant este ca acesta a debutat in prima liga la varsta de 33 de ani, intr-un meci cu Real Madrid.

Bascul a jucat in cea mai mare parte a carierei in Segunda Division, insa este considerat un fotbalist cu mare experienta. Acesta joaca pe postul de mijlocas central si a fost om de baza pe la toate echipele pe la care a trecut.

Cota de piata a fotbalistului este acum de doar 300 de mii de euro, iar maximum atins a fost de 2 milioane de euro, in urma cu patru sezoane.

Vor face din nou vizita medicala

Cu doar cateva zile inaintea startului returului, rapidistii au primit insa o veste surprinzatoare. Acestia au efectuat vizita de pregatire in luna ianuarie, inainte plecarii in primul cantonament, insa au fost instiintati ca trebuie sa mearga din nou la analize! Motivul? Testele efectuate la Clinica de la Chiajna nu sunt recunoscute!

Modifică setările cookies