8 2016 18:17

Inca un MAGICIAN in echipa lui Hagi? Viitorul se bate cu PAOK pentru un MAGICIAN din America de Sud


	Inca un MAGICIAN in echipa lui Hagi? Viitorul se bate cu PAOK pentru un MAGICIAN din America de Sud

Hagi a renuntat la Ramniceanu, Ciupe si Albut. A punctat si la achizitii. Pana acum, i-a luat pe Vlad Rusu si Peterson Pecanha.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Nu sunt singurele achizitii pe care le vrea inainte de play-off. Hagi a pus ochii pe mijlocasul venezuelean Pedro Ramirez de la Sion. Ii va fi greu sa-l ia. Pe mijlocasul ofensiv il mai vor Paok si Panaitolikos din Grecia, dar si Zamora, Caracas, Mineros si Aragua din tara sa.

Ramirez mai are trei ani si jumatate de contract cu Sion, pentru care n-a prins niciun meci in acest campionat. De camd joaca in Elvetia, Pedro a strans mai putin de 200 de minute la prima echipa a lui Sion. Ramirez are 23 de ani si a fost unul dintre ce mai tari pusti din tara sa inainte sa treaca in Europa.

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
1 comentarii
  • 8 2016
    coseker pai numai magicieni are hagi in echipa...ce zic magicieni.....adevarati vrajitori incepand cu reserva ianis hagi jr,mi-au dat lacrimile numai cand am citit titlul....bai ziaristule care esti a lu peste tie un-ti e rusine ca iei salariu degeaba...magicianule care esti tu tantalau de tantalau...
BRAT