Superliga

Inca o veste proasta pentru Tamas. A fost "dat afara" de la a doua echipa in mai putin de o saptamana. Anuntul facut azi

Iordanescu a renuntat astazi la Tamas.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 10:12
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 10:19

Steaua l-a dat afara pe Tamas dupa ce acesta a petrecut in oras inainte de meciul cu Pandurii si nu s-a trezit la timp pentru a face deplasarea la Severin. La nici o saptamana de la acel moment, Tamas primeste o noua veste proasta, selectionerul Anghel Iordanescu anuntand ca nu se mai bazeaza pe el nici pentru echipa nationala.

"Mi-a stricat calculele aceasta problema cu Tamas, nu l-am inteles. Tamas a revenit in echipa nationala, a revenit prin Steaua, a jucat bine sau era in crestere la Steaua. El era unul dintre jucatorii care puteau sa acopere si postul de fundas dreapta si postul de fundas central. Nu este numai Sapunaru fara contract in momentul asta, din calculele mele sunt 7,8 jucatori care in momentul de fatza nu au contracte ferme, nu au echipe, si pe langa asta 4 dintre ei nu se antreneaza", a spus Anghel Iordanescu.

Tamas revenise la echipa nationala in ultimele meciuri, intrand ca rezerva cu Irlanda de Nord si fiind titular la victoria Romaniei din Grecia, 1-0. Problemele sale la Steaua pareau ca sunt date trecutului dupa ce impresarul a anuntat ca Tamas are oferte din Italia si din Anglia, insa Iordanescu l-a anuntat astazi ca nu se mai bazeaza pe el la urmatoarele actiuni ale nationalei.

Romania urmeaza sa joace cu Ungaria si Grecia, pe 4 si 7 septembrie.
 

Modifică setările cookies