INCA O LOVITURA! Dupa ce a pierdut titlul, Becali pierde si sponsorul de pe piept. Contractul era de 500.000 de euro pe an

INCA O LOVITURA! Dupa ce a pierdut titlul, Becali pierde si sponsorul de pe piept. Contractul era de 500.000 de euro pe an

Steaua - Dinamo! Miercuri, 21:30, LIVE LA PRO TV! Bucurati-va de fotbal!

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis deschiderea procedurii de redresare financiara pe baza de plan la Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance SA, in urma unei analize diagnostic de supraveghere si a unui raport de control inopinat care au scos in evidenta o serie de deficiente privind solvabilitatea si nivelul capitalului societatii, potrivit unui comunicat al institutiei.

Printre cele mai importante probleme identificate in situatia societatii sunt gradul ridicat de subadecvare a rezervelor de dauna, de 43%, si coeficientul de lichiditate de 0,83 pentru activitatea de asigurari generale, care nu respecta prevederile normelor in vigoare.

"Actiunile de control si analiza au mai relevat, pentru sfarsitul anului 2015: intarzieri importante la plata despagubirilor aferente daunelor Carte Verde, fiind inregistrate la B.A.A.R. cereri de chemare in garantie, cu consecinte negative asupra intregii piete de asigurari RCA din Romania; o datorie semnificativa aferenta cedarii in reasigurare a riscurilor incluse in clasa 10 — RCA, reprezentand aproximativ 85% din totalul datoriilor fata de reasiguratori; o expunere ridicata la risc, reprezentand totalul sumelor asigurate pentru politele in vigoare, raportat la valoarea activului net inregistrata de societate la aceeasi data, la clasa 15 — Asigurari de garantii, incheiate pe teritoriul Romaniei si in Spatiul Economic European; absenta unei evaluari, pe o baza prudenta, a sumelor de incasat de la societati afiliate si diversi debitori, cu valori si vechimi semnificative, fara a tine cont, de asemenea, de deprecierea creantelor respective", se precizeaza in comunicat.

Prin decizia ASF, activitatea de subscriere a Societatii de Asigurare — Reasigurare City Insurance S.A. va fi totodata limitata la 75% din totalul sumelor de asigurare brute inregistrate in anul 2015, mai putin clasa 15 — Asigurari de garantii, unde subscrierea de noi contracte de asigurare va fi interzisa. Politele de asigurare deja emise raman valabile pana la data expirarii.

Sursa: AgerpressVIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Lavinia Goste, mamă pentru sora ei

11:05
VORBESTE LUMEA
Brigitte si Florin Pastrama și-au ales verighetele. Cum arată bijuteriile
"Am mers pe mana lui Florin"

02:58
VORBESTE LUMEA
Alexandru Dadoo a organizat nunta principelui Nicolae și vrea să ducă mai departe visul fratelui
A organizat 20 de nunți într-un singur weekend

11:07
VORBESTE LUMEA
Carmen Negoiță, mai ceva ca Lara Croft
Cristian Bozgan: "Am făcut pregătire militară în țară și în strainatate"

11:30
VORBESTE LUMEA
Nicoleta Svârlefus, despre punctele forte ale fiecărei zodii. "Este o vara agitată, plină de semne pentru zodii"
Se anunță o vară plină de provocări pentru fiecare zodie.

18:21
VORBESTE LUMEA
Festin pentru evenimente speciale
Kera Kalița recomandă batog de crap, fructe de mare și mușchi de vită

10:38
VORBESTE LUMEA
Taticool, distracție în costume de sumo
Dan Cruceru: "Jocul se poate face și cu mai mulți copii"

02:56
VORBESTE LUMEA
Dedicație pentru fetele petrecărețe
Hevito s-a apucat de muzică a vârsta de 17 ani

04:48
VORBESTE LUMEA
Copilul modei românești
Mario Sonu are 11 ani și locuiește în Sibiu

08:34
VORBESTE LUMEA
Antrenament pe banda de alergat
Dacă facem exerciții eficiente, putem slăbi sigur și rapid

03:29
Moțiunea de cenzură, votată în scurt timp. 250 de parlamentari în sală. IMAGINI LIVE
BRAT