Liga 1

"Inca nu ne inchidem, dar nici mult nu mai e!" Anuntul de ultima ora al lui Narcis Raducan. Situatie GRAVA la Pandurii

In sezonul in care sperau sa se bata la titlu si sa joace pe un stadion nou, Pandurii primesc o lovitura importanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 August 2016, 19:04
Data actualizarii: Vineri 19 August 2016, 19:08

Lipsa banilor ar putea forta clubul sa se inchida, anunta presedintele Narcis Raducan. Oficialul spune ca ia in calcul sa demisioneze daca situatia nu se schimba urgent.

"Cautam intr-un timp record solutii. E o avertizare legata de situatia financiara. Inca o data spun ca e foarte greu pentru un club de provincie sa se autofinanteze in conditiile in care nu beneficiem de aportul fanilor. Am luat in calcul orice scenariu. Clubul si viata lui sunt mai presus de o anumita pozitie. Poate nu sunt eu omul potrivit, poate e altcineva. Important e ca echipa sa-si continue activitatea.

E de datoria mea sa fac avertismentul dinainte. Nu puteam sa vin astazi ca de maine se inchide clubul. Nu suntem in acea situatie, dar mult nu mai avem. Nu le-am acordat ultimatul pentru ca ideea nu este sa ies eu din ecuatie cu fruntea sus, ideea este sa terminam cu promisiunile si sa trecem la fapte. Daca nu se schimba nimic, sigur voi pune in practica ce am spus legat de demisia mea!", a spus Raducan, citat de Dolce Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies