STEAUA, INAPOI IN VIITOR x2 | Ce probleme are Reghe inaintea dublei nebune cu Viitorul, in campionat si Cupa Romaniei

STEAUA, INAPOI IN VIITOR x2 | Ce probleme are Reghe inaintea dublei nebune cu Viitorul, in campionat si Cupa Romaniei

Steaua e INAPOI IN VIITOR x2. Dupa victoria cu Craiova, pentru Reghe urmeaza doua meciuri cu Viitorul lui Hagi, in Liga I, pe 14 decembrie, si in Cupa Romaniei, pe 17 decembrie.

Victoria cu Craiova cu 2-0 nu ii aduce prea multa liniste lui Reghe. Steaua are probleme mari de lot, cu jucatori accidentati, dar si cu cateva nume importante care vor lipsi in meciul cu Viitorul din etapa viitoare.

Stanciu si Rapa au fost avertizati cu galbene in meciul cu CSU Craiova si vor lipsi in partida cu Viitorul din campionat. Reghe va trebui sa improvizeze cu echipa de pe 2 din Romania. Si cu Craiova a fost nevoit sa apeleze la cateva mutari surprinzatoare.

Tudorie ar putea reveni in echipa de start, la mijlocul terenului, asa cum a facut si cu Craiova, iar in locul lui Rapa ar putea juca Alcenat.

Daca Viitorul are cel mai bun atac din Romania, cu 42 de goluri marcate in 21 de meciuri, Steaua se poate lauda cu a doua cea mai buna aparare din Liga I, cu 20 de goluri incasate. Dinamo si CFR au tot 20 de goluri primite, in timp ce ASA a primit doar 18 goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies