"In urma cu jumatate de an eram somer, treceam printr-o perioada foarte grea" Marturia lui Arlauskis despre viitorul sau la Steaua

"In urma cu jumatate de an eram somer, treceam printr-o perioada foarte grea" Marturia lui Arlauskis despre viitorul sau la Steaua

Arlauskis, unul dintre cei mai buni jucatori din Romania in 2014, a fost numit jucatorul anului in Lituania.

La decernarea premiului, Arlauskis a fost prezent alaturi de familia sa. A donat banii castigati catre mai multe cluburi de copii si a vorbit despre viitorul sau la Steaua.

"In urma cu jumatate de an eram somer, treceam printr-o perioada foarte grea. Nu ma asteptam sa reusesc atat de repede sa imi revin si ca cuceresc si un premiu. Prin munca, am dovedit ca orice este posibil. Este frumos ca lumea imi apreciaza munca depusa, modul in care ma dedic"

"Vreau sa dau acesti bani catre copii. Ei au nevoie mai mare de acesti bani, pentru echipamente, pentru mingi de fotbal"

"Nu-mi place deloc sa renunt la jumatatea drumului. Dorinta mea este sa termin sezonul in Romania si sa ajut clubul sa castige titluri. La vara voi vedea ce solutii sunt, dar e posibil sa semnez un contract si acum. Nu pot sa spun care sunt cluburile care ma vor, e treaba agentului meu.”, a declarat Arlauskis.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies