In urma cu jumatate de an castiga de unul singur Cupa Romaniei, acum se simte umilit! CS Mioveni i-a reziliat contractul lui Dica!

Autor: Sport.ro
Marti 13 Decembrie 2011, 17:06

	In urma cu jumatate de an castiga de unul singur Cupa Romaniei, acum se simte umilit! CS Mioveni i-a reziliat contractul lui Dica!

Echipa de pe ultimul loc in Liga a renuntat azi la serviciile jucatorilor Nicolae Dica, Ciprian Tanasa si Mihai Dina. Margaritescu si Neaga au fost trecuti si ei pe lista neagra.

CS Mioveni a reziliat, marti, pe cale amiabila, contractele jucatorilor Nicolae Dica, Ciprian Tanasa si Mihai Dina, care au fost adusi in aceasta vara, conducerea clubului anuntandu-i si pe fotbalistii Andrei Margaritescu si Adrian Neaga ca isi pot cauta alta echipa.

Margaritescu si Neaga au primit permisiunea de a-si cauta alta echipa pana saptamana viitoare, iar miercuri oficialii clubului vor incepe discutiile si cu jucatorii Leonard Naidin, Adrian Iordache si Cristian Haisan in vederea rezilierii contractelor, pe cale amiabila.

Toti acesti jucatori au fost adusi in vara acestui an sau in timpul campionatului si aveau contracte valabile pentru doi cu CS Mioveni. Dintre jucatorii nou-veniti vor ramane la echipa Voicu, Craciun, Vasile Gheorghe, Mandea si Cretu.

"La prima strigare, am vrut sa facem curatenie. Imi pare rau pentru acesti jucatori, chiar s-a dorit foarte mult sa reusim cu ei si ei ne-au spus ca si-au dorit, dar, din pacate, nu s-a reusit. Acesta este fotbalul, cateodata castigi, cateodata pierzi", a declarat, marti, presedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Sursa: Mediafax

SUA cer o reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema Hong Kong. Reacția Chinei
BRAT