In timp ce Liga I FIERBE din cauza arbitrajelor, CCA ia o decizie halucinanta: a suspendat un arbitru de la Comuna Recea - Cugir! 

In timp ce Liga I FIERBE din cauza arbitrajelor, CCA ia o decizie halucinanta: a suspendat un arbitru de la Comuna Recea - Cugir! 

Comisia Centrala a Arbitrilor a fost somata de mai multe cluburi din Liga I sa ia masuri impotriva greselilor de arbitraj, iar sefii acestia au anuntat o sedinta. Pana atunci, s-au ocupat de un meci din faza a treia a Cupei Romaniei. 

CCA anunta ca arbitrii care au gresit nu vor mai fi delegati, dar nu da si numele. Singurul meci mentionat de comunicatul postat pe site-ul FRF este cel de la AS Comuna Recea - Metalugistul Cuguir, in care brigada a permis patru schimbari celor de la Recea. Gazdele s-au impus cu 9-0 pe teren, dar au pierdut cu 0-3 la masa verde. 

Comunicat FRF:
Avand in vedere performantele arbitrilor si arbitrilor asistenti din ultimele etape, Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit urmatoarele:

Arbitrii si arbitrii asistenti care nu au aplicat in mod corect Legile Jocului si nu au urmat recomandarile CCA sa nu fie delegati.

Sa invite toti arbitrii si arbitrii asistenti de Liga I la o sedintain care se va analiza performanta acestorain acest sezon (intalnirea va avea loc pe 10 si 11 octombrie).

Comisia Centrala a Arbitrilor va delega si va sustine toti arbitrii care au o performantain linie cu recomandarile si asteptarile stabilite de CCA si UEFA.

Comisia Centrala a Arbitrilor urmareste si analizeaza permanent performantele arbitrilor, iar in pauza de iarna va decide asupra componentei listei ce va oficia in Liga I pe parcursul partii a doua a campionatului.

In ceea ce priveste arbitrii delegati la jocul de Cupa Romaniei, faza a 3-a, dintre ACS Comuna Recea si CF Metalurgistul Cugir, CCA a decis ca acestia sa nu fie delegati la niciun joc organizat de FRFin urmatoarele 6 luni.

Citeste si:FRFCCA
VIDEO PROTVPLUS.RO

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies