In Ghencea se dau OSCARURILE dupa derby! La ce au fost nominalizati rivalii de MOARTE in ziua meciului TOTAL

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Februarie 2014, 06:33

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Cine ia Oscarul la derby? Steaua - Dinamo se joaca inainte cu doar cateva ore de decernarea premiilor Oscar. Tanase, Cioinac, Borcea si Szukala vor fi protagonisti, la fel ca vedetele de la Hollywood in celebra gala de peste ocean.

Halep Berry va deschide gala premiilor Oscar din Ghencea. Ea da startul. :)
 
Retras, omul derby - Danciulescu poate primi un premiu pentru intreaga cariera. E Tanar si nelinistit, glumesc fanii.
 
Stelistii rad de Cioinac si Barboianu. Sunt ca-n filmul Tantalaul si Gogomanul - si-au dat autogoluri si sunt nominalizati la Oscar pentru cei mai buni actori de comedie.

Tanase va juca fara un dinte si e comparat cu Contele Dracula - candideaza la premiul pentru film horror.

Pentru razboiul galeriilor se va da un premiu la derby si pentru efecte speciale. Borcea e favorit sa ia doua Oscaruri - pentru costume si coloana sonora la derby. Pentru coregrafie, Georgievski si Szukala sunt favoriti la Oscar. Nimeni nu se bucura ca ei la goluri. :)

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies