Duminica 14 Ianuarie 2018, 14:21

"In cel mult doi ani, suntem peste Hagi la academie!" Cum isi dezvolta Steaua proiectul academiei la nivel national

Citeste si: A inceput sa-i surada Steaua? Baluta n-a mai raspuns la fel de radical dupa ce Becali a anuntat ca e gata sa-i achite clauza: "E o motivatie in plus"

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Helmuth Duckadam pariaza ca in cel mult doi ani stelistii vor avea cea mai tare academie din tara, peste cea a lui Gica Hagi.

Pentru asta, clubul a inceput sa faca selectie de copii talentati in toata tara.

"Eu spun ca in doi ani, cel mult doi ani, vom depasi Viitorul. Se lucreaza la ora actuala foarte profesionist, pe langa baza materiala, infrastructura, acum se fac selectii, si nu doar in jurul Bucurestiului. Se fac in toata tara!"

"Si sigur ca se aduc cei mai buni jucatori din tara."

"Asta e o sansa in plus, pentru ca ai posibilitatea sa aduci jucatori de 14 ani, de exemplu, daca sunt foarte talentati, si sa le oferi cazare, masa, tot, si parintii vor fi incantati de ce poti sa le oferi."

"Sunt foarte multi antrenori care se ocupa de selectie. S-au adus antrenori, se vor mai aduce, este foarte bine organizata aceasta treaba, si, cum am spus, cred ca in doi ani de zile vom depasi academia Viitorul", a spus Helmuth Duckadam la Ora exacta in sport.

Alungata din Ghencea, FCSB si-a construit din fonduri proprii o baza de pregatire la Berceni, care include, pe langa terenurile de antrenament si sala de forta, si un hotel in care sunt cazati juniorii.

Citeste si:

#FCSB

#academie

3 comentarii
  • 15 2018
    vali fac pe mine de ras...
  • 14 2018
    LM Sa dea Domnul sa fie asa,insa nu cred .Becali e un samsar nenorocit pe care-l intereseaza numai sa cumpere si sa vanda jucatori,asta-i pasiunea lui banul. Ii racoleaza pe cei mai buni din tara pe care apoi vrea sa-i vanda pe bani multi ,dealtfel cum face si acum .Ai mare dreptate Figo....
  • 14 2018
    Figo Poți avea cei mai buni copii din lume ,dacă luați antrenori incapabili ,slugi ale unui sistem care nu are legătură cu sportul ,veți strica viitorul multor oameni ,la fel cum de altfel faceți și acum .Valoarea voastră se vede în clasament .Degeaba cumpărați toată liga .Alergați singuri și tot pe locul 2 sunteți . Pffff....
Departamentul american de Stat, raport despre România. Concluzii despre corupție și justiție
BRAT