ASA Targu Mures Pawel Golanski Superliga

In 2 saptamani se decide SOARTA lui ASA! Dezvaluiri din vestiar dupa trofeul istoric castigat in fata Stelei

Cu primul trofeu din istorie obtinut in SuperCupa, in fata Stelei, ASA tot mai trebuie sa treaca peste problemele cu conturile blocate.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 17:38
Data actualizarii: Vineri 10 Iulie 2015, 17:38

Golanski a vorbit pentru presa din Polonia despre situatia de la club si ce s-a intamplat dupa victoria cu Steaua. ANunta ca in 2 saptamani se va cunoaste exact viitorul lui ASA, iar daca lucrurile se vor inrautati se gandeste chiar la o plecare.

"Cu aceasta Supercupa am intrat in istoria clubului. Este primul trofeu castigat de ASA, iar toata lumea este fericita.

"Acesta victorie este cu atata mai frumoasa cu cat a venit impotriva Stelei. Nu a fost un meci usor, Steaua are jucatori buni, dar noi avem echipa mai buna. Nu cred ca victoria noastra a fost ceva accidental."

"A trebuit sa mergem mult cu autocarul, 600 km. Ne-am vazut cu totii la restaurant, unde ne-am luat de la Dan Petrescu la revedere. A plecat sa antreneze in China."

"Regret un pic, dar asa e in viata. Antrenorul PEtrescu a primit o oferta pe care nu a putut sa o refuze si ii inteleg decizia. Cu siguranta nu i-a fost usor, pentru ca aici construise o echipa cu care spera sa se bata la titlu"

"Conturile clubului snt blocate, dar nu este adevarat ca ni s-au propus salarii mai mici. Fiecare jucator a avut o intrevedere personala si ni s-a prezentat un plan de revenire."

"Cred ca banii vor fi deblocati in urmatoarele saptamani si nu exista motive de panica. E normal, situatia nu este usoara, dar presedintele ne asigura ca totul va reveni la normal."

"Sunt optimist, dar este trist in acelasi timp ca trebuie sa existe astfel de situatii in fotbal."

"Nu spun ca nu ma gandesc la o revenire in Polonia. Daca situatia se va agrava, m-as putea simti obligat sa-mi gasesc un alt club. Presedintele spune ca totul se va clarifica in 2 saptamani", a declarat Golanski pentru sportowefakty.pl

Modifică setările cookies