"Imi place enorm! E unul dintre cei mai valorosi din Romania!" Jucatorul de la Dinamo care l-a cucerit pe Reghe. Ce mutari pregateste din aceasta iarna

"Imi place enorm! E unul dintre cei mai valorosi din Romania!" Jucatorul de la Dinamo care l-a cucerit pe Reghe. Ce mutari pregateste din aceasta iarna

Astra si Viitorul pot fi cluburile de la care Steaua va cauta sa se intareasca in aceasta iarna.

Alibec va veni de la Giurgiu, dar Becali ii mai vrea si pe Teixeira si Junior Morais.

De la Viitorul, finantatorul Stelei a pus ochii pe Razvan Marin, Tiru, dar si Benzar poate fi o solutie ca fundas dreapta.

Unul dintre favoritii lui Reghe din acest campionat este insa de neatins. Antrenorul Stelei spune ca Rotariu este unul dintre cei mai valorosi jucatori din Liga I acum.

"Sunt cativa jucatori foarte buni. Mai ales de la Viitorul. Plus Rotariu, care imi place enorm, este unul din cei mai valorosi jucatori din Romania. Sau cei de la Astra, 3-4 de acolo pot evolua la un nivel mai inalt."

"Planurile noastre sunt sa aducem jucatori tineri, de valoare, care in scurt timp pot face performanta, care sa prezinte interes de business. Dar acestia trebuie sa realizeze ce inseamna Steaua, pentru ca am avut destule exemple de jucatori care nu au facut fata la noi."

"Nu pot face nominalizari sau sa spun pe ce pozitii, pentru ca ar incepe speculatiile si suntem in plin campionat. Un lucru e cert. Daca vrei sa faci fata in Champions League, ai nevoie de valoare", spune Reghe in Fanatik.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies